top of page

Blanche Marie-Bakhuis-Apoera

Free stock photos - Kaboompics.jpg

Een prachtige 4-daagse reis, een bezoek aan Blanche Marie-Bakuys-Apoera is zeker de moeite waard. Het is mogelijk om op bedden te slapen, maar er gaat niets boven een hangmat in de vrije natuur. En ook een bezoek aan het Indian Trio in de omgeving van Avanavero. Bakhuis (ook bekend als Bakhuys) is een plaats gelegen in het district Sipaliwini in het westen van Suriname. De regio is rijk aan bauxiet. De Bakuys-bergen zijn grotendeels van graniet en scheiden de stroomgebieden van de Kabalebo- en Nickerie-rivieren in het westen en de Coppename-rivier in het oosten. Dit bezoek is geheel back to basis georganiseerd. Je geniet van de prachtige baai, slaapt in een hangmat in een tent en als nomaden wisselen we elke dag van plek. Avontuurlijk genoeg voor degenen die een spannende ervaring willen hebben. Voor groepen van 4 of meer personen.

Paramaribo City Tour

kath.jpg

Wil je meer weten over de historische binnenstad van Paramaribo? Boek daarom nu je bezoek.

Het bezoek begint om 8.00 uur op het Onafhankelijkheidsplein, met een gedetailleerde uitleg van de plaats en zijn omgeving. Je wordt naar Fort Zeelandia, Henck Arronstraat (voorheen Gravenstraat) en Kerkplein gebracht. De duur van het bezoek bedraagt ​​ongeveer 3 tot 4 uur. Aan het einde van de tour weet je alles over de geschiedenis van het centrum van Paramaribo.

Dolfijnen spotten & plantage tour

Dolphin _ Earth Spirit Animals.jpg

Wist je dat de Surinaamse kustlijn een geweldige plek is om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien? Mis deze geweldige ervaring niet en doe mee aan onze Dolphin Sunset Tour! Je krijgt niet alleen dolfijnen te zien, maar bij mooi weer kun je ook genieten van een prachtige zonsondergang op het water! Gouden uur op zijn best!

Met vertrek vanuit Paramaribo of Marienenburg vaart u over de Surinamerivier naar de Commewijnerivier. De scheiding tussen deze 2 rivieren is duidelijk zichtbaar. Onze eerste stop is plantage Rust in Werk waar de gids ons alles vertelt over deze bijzondere plantage. Vervolgens vervolgen we onze reis naar de plantages van Fredriksdorp, Margretha en Catwijk.

Vertrekgegevens:

Iedere dag om 16.00 uur

Startpunt: Leonsberg

inclusief hapje en drankje

Bigipan

bigipan.jpg

Bigipan ligt in de Nickerierivier. Wat maakt Bigipan zo bijzonder? Afhankelijk van het seizoen kun je trekvogels observeren, zoals sabako's, rode ibissen en roze flamingo's. De maanden november tot en met maart zijn het meest geschikt als je de volledige pracht van vogels wilt ervaren. Bigipan is ook een regio die rijk is aan vis. De vissen vliegen letterlijk in de boot. Bigipan ligt op 2 uur varen van de rivier de Nickerie. Het modderbad is een echte belevenis. De reis kan één dag duren (retour op dezelfde dag) of meerdere dagen door te overnachten in een bungalow met keuken. Inbegrepen zijn:

accommodatie, transport en eten. Op aanvraag zijn er ook dagtochten mogelijk. drie dagen. 

Wij bieden onder andere ook deze tours: Jaw Jaw, Ralley vallen, Brownsberg (1 dag), Powaka (1 dag) en 

jodensavanne (1 dag) 

Maak gauw een aanvraag voor een tour
Selecteer Tours

Bedankt! We nemen gauw contact met je op per mail en zullen daarna pas je boeking bevestigen.

bottom of page